Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter.

Tillägg till de nuvarande användarvillkoren mellan dig ("Personuppgiftsansvarig") och Get a Newsletter Scandinavia AB ("Personuppgiftsbiträde") angående behandling av Vi har därför upprättat denna integritetspolicy.

 

Vilka personuppgifter behandlar vi?

 

Här följer exempel på de personuppgifter som vi behandlar:

Namn

Adress

Telefonnummer

E-postadress

När du använder vår webbplats lagras information om din enhet som används för att motverka bedrägerier, lösa tekniska problem och förbättra användarvänligheten för alla kunder. Detta inkluderar:

Cookies

IP-adress

Hänvisningsadress

Data som identifierar vilken webbläsare och vilken version du använder

Den utgår från gällande lagstiftning kring dataskydd.

 

Dina rättigheter

Radering och återlämnande av personuppgifter

Personuppgiftsbiträde och dess Underbiträden ska, i enlighet med Personuppgiftsansvarig's beslut om radering av personuppgifter, helt eller delvis radera sådana personuppgifter från vilket medium de lagras, så att personuppgifterna inte kan återskapas eller se till att det är anonymiserade på ett sådant sätt att det inte går att koppla till en individ. Raderingen eller anonymiseringen ska vara genomförd inom nittio (90) dagar efter Personuppgiftsansvarig beslut om radering av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig och Personuppgiftsbiträde är överens om att Personuppgiftsbiträdet och alla Underbiträden ska, efter avslutad bearbetning, antingen returnera alla överförda personuppgifter, inklusive kopior, till Personuppgiftsansvarig eller radera dem i enlighet med ovanstående stycke.

På begäran ska Personuppgiftsbiträdet intyga skriftligen (e-post eller skriftligt meddelande i tjänsten) att sådan retur och/eller radering eller anonymisering har slutförts eller, i förekommande fall, tidsramen inom vilken sådan åtgärd kommer att utföras.

Hur länge vi sparar data
Vi kommer att behandla dina personuppgifter under så lång tid som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen. Det medför att olika uppgifter kommer att sparas olika länge. Vissa uppgifter måste vi spara under viss tid för att uppfylla tillämplig lagstiftning.

Så länge du är kund hos oss, och under tre år därefter sparar vi dina kunduppgifter. I de fall det finns lagkrav på att spara uppgifter under längre tid, så följer vi sådana lagar. Bokföringslagen är ett exempel på lagstiftning som säger att underlag måste sparas i viss längre tid.

Vi sparar köpuppgifter för faktureringsändamål. Vi sparar uppgifterna tills fakturan är betald, och samtliga rättsliga förhållanden som köpuppgiften relaterar till är reglerade, och maximalt under ett år därefter med undantag för uppgifter som vi måste spara enligt bokföringslagen.

Villkor och uppsägning

Detta avtal ska gälla under den tid Personuppgiftsbiträdet behandlar personuppgifter för Personuppgiftsansvarig.

Parterna är införstådda med och godkänner att ifall Lagstiftningen eller tillämpliga myndighetsanvisningar avsevärt förändras, ska villkoren i detta Biträdesavtal justeras så att de i största möjliga utsträckning motsvarar de principer Parterna ursprungligen avsåg när detta Biträdesavtal ingicks.

Rätt till att slippa Marknadsföring

Du har rätt att motsätta dig att vi använder personuppgifter för marknadsföring. Nyhetsbrev och riktade erbjudanden skickas endast till kundklubbsmedlemmar. Vidare innehåller varje nyhetsbrev från oss möjlighet till avregistrering från vidare deltagande.

 

Ansvar

Hälsoprodukter är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara.


KÖP- och leveransvillkor för hälsoprodukter.com

Vi på Hälsoprodukter.com har som ambitionen att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor.


1. Leverans

Snabba leveranser

Order mottagna före kl. 16.00 avseende lagerhållna produkter skickas samma dag. Orderbekräftelse skickas via e-post till angiven e-post. Ta som vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser rätt ut. Skulle det vara något du undrar över vänligen kontakta vår kundtjänst. Spara orderbekräftelsen vid eventuell kontakt med oss. 

Vi levererar normalt inom 1-3 arbetsdagar. Normalt har du ditt paket inom 2-4 dagar.

Undantagsvis kan leveransförseningar inträffa från våra leverantörer.

Vid s.k. "röda dagar", tänk på att beställa i god tid då leveranser vanligtvis tar något längre tid vid dessa tillfällen. Vid större kampanjer kan det ta något längre tid. Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager.

2. Frakt kostnader

2.1 Fraktfritt

Order med ett produktvärde över 499 kr utgår ingen fraktavgift. Fakturaavgift, postförskottsavgift och extraerbjudanden i kassan räknas ej in vid beräkning av fraktfri gräns.

Order värde under 499 kr tillkommer en fraktkostnad baserad på vikt och storlek. Fraktkostnaden återfinns när du lägger din beställning i kundvagnen och i kassan. Inga ytterligare fraktkostnader tillkommer. Vi levererar tyvärr inte idag varor till utlandet.

3.2 Vikt klasser.

<250g 29.00 kr.

250 – 500g 35.00 kr

550 – 1000g 45.00 kr

1000 – 2000g 59.00 kr

3. Frakt och leveranser

Vi skickar alla mindre försändelser med Postens tjänst Varubrev. Brev delas om möjligt ut i din brevlåda/brevinkast. Ett brev räknas som skrymmande om det inte kan delas ut i brevlåda/brevinkast, brevbäraren gör då ett försök att ringa på hos dig för att överlämna ditt varubrev. Skrymmande brev kan hämtas hos Posten ombud. Du får då avisering om detta med sms eller post. Försendelser över 2 kg och skrymmande skickas med Postens MyPack eller DHL.

Paket hämtas hos Postens ombud. Du får avisering med sms eller post. För att du ska känna dig trygg i ditt köp hos oss så kontrollväger vi samtliga paket innan leverans.

3.1 Force majeur

Hälsoprodukter reserverar sig för att leveranstiden kan ta längre tid en beräknat vid till exempel driftfel, strejk, Force Majeur, eller förseningar i Postens distributionsnät eller DHL samt anda oförutsebara händelser som Hälsoprodukter.com ej har möjlighet att rå på.

3.2 Outlösta försendelser

Hälsoprodukter.com förbehåller sig rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, administrationskostnader etc. Du kommer att bli debiterad med f.n. minimiavgift 199: - vid outlösta paket. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.

4. Betalning

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi har valt att erbjuda säkra betalnings allternativ som är beprövade genom DISB Payment sevice och en våra stor banker i Sverige. Du betalar säkert och kan välja mellan VISA, Mastercard eller Eurocard. Inga transaktions avgifter tillkommer.

5. Trygghet för dig som kund.

5.1 Bytes- och ångerrätt vid distansavtal- och hemförsäljningslagen

Du har som konsument 14 dagars ångerätt från den dag du tog emot varan. För att åberopa ångerrätt måste konsumenten hålla varan i väsentligt oförändrat skick. Vid returen skall produkten förpackas väl (gärna i samma emballage som den skickades från hälsoprodukter.com). Transportskador som uppkommer på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. hälsoprodukter.com tar inget ansvar för transporten av den returnerade försändelsen. Fraktkostnad för returen betalas av kunden.

Vid ångerköp, sker återbetalning av varans pris när returen återkommit till oss noramalt 1-2 veckor, det är viktigt att det medföljer korrekta kunduppgifter. Om du saknar retursedel, ta kontakt med vår kundtjänst. OBS! Returnera inte mot postförskott.

Returen skickas till nedanstående adress:

Hälsoprodukter
Hantverkaregatn 12 
211 55 Malmö

5.2 Reklamationer

Reklamation skall ske utan dröjsmål från den tidpunkt då skada eller fel upptäcks. Är det yttre emballaget skadat skall reklamation ske när försändelsen hämtas ut. Retur får ej ske mot postförskott eller efterkrav. Du har tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Reklamationer gäller inte produkter med datummärkning. Det är endast ursprungskund som har möjligheten att reklamera. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Har du frågor angående din retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. 
Mejl: webbshop@halsoprodukter.nu

6 Övrigt

6.1 Ansvar vid bruk av kosttillskott

Kosttillskott är endast ett komplement och kan inte ersätta en varierad kost.

Kosttillskott säljs ej i syfte att ha någon medicinsk effekt, hela och läka skador och sjukdomar, eller att ersätta läkemedel. Är du osäker rådfråga läkare innan användning.

6.2 Fakta- och prisuppgifter

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, eventuellt oriktigt angivna tekniska specifikationer och så vidare samt för slutförsäljning. Samtliga priser anges inklusive moms. 12% moms på kosttillskott, 25% på tillbehör och 6% moms på böcker. Kund är alltid ansvarig för att den information som lämnas i samband med beställning är korrekt. Alla produktbilder skall ses som illustrationer och hälsoprodukter.com kan ej heller garantera att de återges exakt i fråga om utseende och beskaffenhet. Hälsoprodukter.com förbehåller sig rätten till ändring av information, inklusive priser, specifikationer och produkterbjudanden utan föregående meddelande.

6.3

För att handla hos hälsoprodukte.com måste kunden vara myndig eller ha förälders godkännande för att beställa.

6.4 Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom din registrering samtycker du till att hälsoprodukter.com lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt kontaktuppgifterna. Uppgifterna används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt för att ge dig bättre service. Hälsoprodukter och dess moder bolag kommer att behandla dina personuppgifter i marknadsföringssyfte via DM, SMS, mail och övriga marknadsföringsändamål. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen kontakta oss om du inte önskar att vi använder dina personuppgifter i dessa syften eller om du vill ändra dina uppgifter.

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Hälsoprodukter.com och dess närstående bolag.

Hälsoprodukter.com och dess närstående bolag kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Hälsoprodukter.com anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Hälsoprodukter.com och dess närstående bolag.

6.5 Nytt utskick

Om kund önskar nytt utskick på försändelse som gått i retur till hälsoprodukter.com, debiteras kunden 59 kr. Kontakta kundtjänst för att få nytt utskick av din leverans.

6.6 Kreditupplysning

Hälsoprodukter har rätt att ta en kreditupplysning på kunden.

6.7 Vid misstanke om brott

Vid förbehåller oss rätten att vid misstanke om brott eller uppsåt till brott, utan att meddela er, annullera er beställning. Alla former av brott och bedrägeriförsök som uppfattas skada hälsoprodukter.com kommer att polisanmälas.

6.8 Cookies

Den här webbplatsen innehåller cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil permanent på din dator.

Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, skickas den här cookien mellan din dator och servern för att kunna koppla information, som exempelvis vilket loginnamn. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger ner din webbläsare. Alla moderna webbläsare stödjer cookies. Din webbläsare måste acceptera cookies (vara konfigurerad), annars kommer du inte att kunna lägga varor i din kundvagn. Hur du ställer in användningen av cookies beror på vilken webbläsare du använder.

6.9 Köp

Vid registrering av genomförd order, har kunden accepterat ovanstående villkor. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra i dessa villkor. Kunden ansvarar själv för att uppdatera sig på gällande villkor.

Köpvillkoren uppdaterades senast: 2014-05-14



Hälsoprodukter.com är en tjänst för dig som vill beställa noga utvald och kontrollerad hälsokost till bra priser. Hälsoprodukter.com har erfarenhet av alternativmedicin sedan slutet av 1980-talet. Butiken har öppet dygnet runt och erbjuder ett brett sortiment av naturläkemedel och hälsokost, exempelvis vitaminer, mineraler, naturliga preparat för bättre immunförsvar och starkare leder och muskler. Har ni några frågor svarar gärna våra medarbetare på Hälsoprodukter.com. Så skicka gärna ett mejl om du har några funderingar, eller om du har förslag på hur vi kan bli en ännu bättre butik.

Fri frakt:
Hälsoprodukter.com har fri frakt vid alla köp över 499SEK
Snabb leverans: Beställningar gjorda innan 16.00 , gäller varor i lager, levereras samma dag.
Hälsoprodukter.com levererar över hela Sverige.

Vänliga hälsningar från Hälsoprodukter.com med medarbetare.



© 2014 Hälsoprodukter.com | Design by S.Reklam & Design